Shady Towns store finale

Dato: 16. juni
Tid: 18.00-02.00
Adresse: Struervej 32, 7500 Holstebro, Slagteriet (Shady Town)
Arr. af: Kulturdivisionen, Subhuset og SLASH


18.00 Shady Town åbner
Fra kl. 18.00 åbner Shady Towns porte, bar og rum. Du er velkommen som medborger, ven, besøgende, publikum, fremmed, skabning, robot, freak … Sammen skaber vi et eksperiment i landsby-bygning og fælles kreation, med et tankevækkende og vildt syn på genbrugskunst, forfaldne ting i nye kreationer baseret på skøre ideer og fremtidsvisioner. Kom og få en snak, leg, dans, syng og nyd at tilbringe tid sammen.

19.30 – 20.00 PAP-KRIG
Grib dit papsværd og slut dig til denne fantastiske kamp! Cardboard War er en legende, miljøvenlig og ufarlig måde at kæmpe på. Kom og byg din egen paprustning og være klar til at ofre den i kampens hede! Forud for Cardboard War vil der være to workshops, hvor du kan bygge dine papvåben og din rustning: på SUB FESTIVAL 2017 lørdag den 20. maj og under festugen torsdag den 15. Juni – kl. 15.00 – 19.00.

20.00 – 20.30 TRAKTOR CIRKUS
I Traktor cirkus mødes mennesket og maskinen, og alle regler brydes. Med reb spændt op mellem landbrugsmaskiner skabes et svævende scenerum, hvor samarbejdet mellem mennesker og enorme maskiner vendes på hovedet. I bogstaveligste forstand! På denne måde indfanges poesi og den skarpe skønhed af ærlighed og vanvidet udfolder sig i et snoet univers.

20.30 – 21.30 SYMFONI RE-THINK
Med udgangspunkt i Marens to hymner, spillet af et hold klassiske og rytmiske musikere under ledelse af kapelmester Jonas K.P., vil Maren blive bygget, revet ned for til sidst at blive bygget op på ny, som et symbol på den nye kulturelle udvikling, der er i gang på slagteriet i Holstebro. Her bliver der gået i dybden med en stringent og minimalistisk lyd, som dog stadig vil virke storslået og kaotisk, med et ’rethink’, et redesign og en ny måde at bygge byen op på. Det hele akkompagneres visuelt af Victor Tambo, der sammen med flere forskellige personer vil skabe et narrativ forløb under opbygningen, nedrivningen og nyskabelsen af Maren som kulturelt symbol for Holstebro.

21.30 – 02:00 SLAGTERI KABARET OG DANS
Slagteriet præsenterer stolt Fredag aftens Slagteri-kabaret, et farverigt kalejdoskop med performance, mekaniske installationer, overraskende akrobatik, mystisk musik, helt nye sange og mange former for dans. Kom og oplev de paradoksale billeder og poetiske sammenstillinger af hele slagteriets crew. Som aftenen går fra akustiske lyde til elektronisk musik, forvandles slagteriet til et indbydende dansegulv med ”shake & shimmy” hele natten.

Oplev også:

15.00 – 19.00 Pap-kriger workshop
Kom og byg din egen paprustning og være klar til at ofre den i kampens hede i den efterfølgende pap-krig! Workshoppen er åben og alle kan være med – og her kan du tilmelde dig på et hold til pap-krigen og lave dit udstyr. Mød bare op – det hele er gratis! Der vil også være nogle mindre workshop op til, så hold øjnene åbne og kig efter dem på facebook, på siderne; SLASH, Kulturdivisionen og Subhuset. Forud for denne workshop kommer SUB FESTIVAL 2017 lørdag den 20. maj, her vil du også kunne høre mere om Festugen.

16.00-20.00 Koncertsalen og Shady udstillingsrum
En massiv katedral af lyd åbner sig, når et robot orkester spiller til beskueren med korlagte projektioner af kaleidoskoper og skygger af lys. Udstillingens rummet er fyldt med kunstinstallationer, bevægelige skygger og videokunst.

Mere information:
SLASH facebookpage
Eller Kontakt SLASH på shadytown2017@gmail.com

Internationale aktører


Medvirkende

 • Aleksandr Sandovicz (LT)
 • Bürgerstiftung Rohrmeisterei Schwerte (Simon Bronikowski (DE), Patricia Marioli (AR))
 • Cos Squad (DK)
 • KompaniTO (Mari Stoknes, Tamar Ohana Goksøyr (NO))
 • Kunstnerdouen Morten & Jens (Morten Kromann & Jens Ardal (DK))
 • Linn Holm (SE)
 • Shady House Band (Minttu Hellstén (FIN), Björt Rúnarsdóttir (IS))
 • Shady Team (Vilja Itkonen (FIN), Marije Nie (NL), Victor Tambo (DK), Mette Sandholt (DK))
 • Stefan Tarabini (DK)
 • Teatr Brama (PL)
 • Holstebro Tambourkorps (DK)
 • Holstebro Talentakademi

Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler