Nat i Skoven

Dato: 17. juni
Tid: 22.00
Adresse: Herningvej 74, 7500 Holstebro
Arr. af: Ingrid Hvass, Kent Byrialsen m.fl.


Voksne inviteres til at opleve skoven fra solnedgang til morgen: Efter solnedgang går vi ind i Skoven; oplever tusmørket og lyden af byen, der falder til ro og natskovens lyde, der tager over. Vi holder til omkring bålet i skoven, her fortæller vi historier og diskuterer livets vigtige spørgsmål. Der vil også være tid til stilhed og hvile. Vi synger i mørket. Der er varm the og kaffe fra gamle bålkander, og omkring bålet deler deltagerne brød og tanker. Nye ideer opstår, når tankerne vendes i skovens sansemættede ramme. Måske opstår nye netværk og venskaber. 

Program

Voksne inviteres til at opleve skoven fra solnedgang til morgen: Efter solnedgang går vi ind i SKOVEN.

Fra programmet: Lise Hovesen tager os med på en kort vandring igennem SKOVENs tusmørke og fortæller om hvordan hun er landet på Kronheden direkte fra London og Berlin og har valgt at leve et simpelt liv på heden som fårehyrde og ansvarlig for Det gule Hus på Lystbækgård. Vi holder til omkring bålet i skoven, her fortæller vi historier og diskuterer livets vigtige spørgsmål. Der vil også være tid til stilhed og hvile. Vi synger i mørket. Der er varm the og kaffe fra gamle bålkander, og omkring bålet deler deltagerne brød og tanker. Nye ideer opstår, når tankerne vendes i skovens sansemættede ramme. Måske opstår nye netværk og venskaber.

VIGTIG INFORMATION: Vi slutter med fælles morgenmad, betales kontant: 50 kr. MEDBRING: Tallerken, bestik, krus og gerne tæppe eller stol hvis du synes det er svært at sidde i skovbunden. Og gerne sovepose, liggeunderlag eller lignende. Vi har 7 – 8 hængekøjer til fælles afbenyttelse. Det er op til den enkelte om man vil sove eller holde sig vågen. Medbring gerne lidt brød, kage eller andet godt til natten.

OBS! Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og skal gøres via online booking i god tid. Book din billet her.

Vi slutter med fælles morgenmad, betales kontant: 50 kr.

Støttet af:

Holstebro Kommune

Center for Socialt Udsatte Holstebro

 

Internationale aktører


Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler