SLASH


SLASH er det gamle Holsterbro Slagteri genbygget som Shady Town: En eksperimenterende lille by fyldt med forestillinger, events og kroge til udforskning. I løbet af Festugen formes et international kunstnerkollektiv fra Argentina, Danmark, Finland, Island, Tyskland, Lithauen, Holland, Norge, Polen og Sverige. Sammen med folk fra Holsterbro indvaderer de Shady Town, som vækkes til live med instellationer, new cirkus, dans, musik, teater og mere.
SLASH inviterer dig til at komme og fejre fremtidsvisioner og visioner fra fortiden med workshops, spektakulærer forestillinger, skøre instellationer, markeder, interaktiv kunst, fællesspisning, Slagteri-style caberet og masser af musik og dans.

SLASH er skabt i samarbejde mellem Kulturdivisionen, Subhuset og Nordisk Teaterlaboratorium

Daglige aktiviteter i Shady Town

18:00 – Shady Town Åbner
Hver dag kl. 18.00 byder Shady Town velkommen med friluftsforestillinger, musik, drinks og forskellige større events hver aften. Du er velkommen som medborger, ven, besøgende, publikum, fremmed, væsen, robot, freak… Sammen skaber vi et eksperiment og udfører en betænksomt og vild vision inden for genbrugskunst. Vi genskaber gammelt til nyt ved at give idéer et twist og dermed finde nye fremtidsvisioner. Kom ind og snak, leg, dans, sang og for hygge!

INSTELLATIONER
Lørdag 10.6: åbning (efter Slagteriets åbningsceremoni)
Søndag 11.06: 11.00 – 20.00
Mandag – Lørdag: 16:00 – 20:00

KONCERTSAL
En massiv katedral af lyd åbner sig, når et robot orkester spiller til beskueren med korlagte projektioner af kaleidoskoper og skygger af lys. Koncertsalen er en stedsspecifik musikalsk-arkitektonisk installation, som vil blive aktiveret af musikalske forestillinger og visning levende af stumfilm. Koncertsalen stræber efter at være en uforglemmelig oplevelse, og hvert besøg i det vil være anderledes. Som du bevæger dig gennem bygningen, følger din egen skygge dig, twirling til rytmen.

Jens & Morten
Kulturdivisionens lokaler omdannes til en total scenografi der både kan opleves passivt og aktivt i forbindelse med festugen. Vi arbejder med en koreografi omhandlende forholdet imellem menneske og maskine – natur og kultur – der skal iscenesætte og aktiverer slagteriets inventar. Skulpturelle udsagn og kinetisk interaktion, forgrener sig ud af slagteriet, hvor de udgør rammerne for et midlertidigt jysk, wild wild west, nybygger samfund anno 2017.

SHADOWROOM UDSTILLING
Udstillingens rummet er fyldt med kunstinstallationer, bevægelige skygger og videokunst: A Bubble (Kupla) af Timo Viialainen (FIN): ”Jeg har en ballon. En stor hvid plast ballon og jeg kommer til at trække den gennem byen til havet og til en anden jord. En bedre jord.” I denne video trækker en person en 14m x 3m x 3m stor hvid ballon over papir og affald efterladt fra den største ”lad os alle blive fulde dag” i Finland, også kendt som den første maj eller ”Vappu”. Året er 2017 og Finland fejrer det er 100-årsdagen for uafhængighed. Men det er ikke noget paradis og hårde tider kræver desperate handlinger. Denne præstation er omkring en flugtplan.

SLASH består af: Jens & Morten: Morten Kromann (DK), Jens Ardal (DK). KompaniTO: Mari Stoknes (NO), Tamar Ohana Goksøyr (NO), Shady Core: Vilja Itkonen (FIN), Marije Nie (NL), Mette Sandholt (DK), Victor Tambo (DK), Shady Houseband: Minttu Hellstén (FIN), Björt Rúnarsdóttir (IS), Bürgerstiftung Rohrmeisterei Schwerte – Theater Werkstatt Schwerte: Simon Bronikowski (DE), Patricia Marioli (AR), Teatr Brama (PL) and Linn Holm (SE), Jonas Koustrup Pedersen (DK), Elona Planman (SE), Aleksandr Sandovicz (LT), Stefan Tarabini (DK)

I løbet af ugen vil der herudover kommer gæsteoptrædende.

 

Mere information:
SLASH facebookpage
Eller Kontakt SLASH på shadytown2017@gmail.com

Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler