Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/themes/yoo_sixthavenue_wp/warp/systems/wordpress/src/Warp/Wordpress/Helper/SystemHelper.php on line 535
18. Juni » Holstebro Festuge

04.35 Morgen i Skoven

Fuglene står først op – og synger over vore hoveder. Morgengymnastik og morgensang. Vi laver morgenmad over bålet og spiser en sidste gang sammen i Skoven. Vi pakker ned og rydder op, tager afsked med Skoven.

Kl. 13.00 er der festugeafslutning i Lystanlægget.

Morgen i Skoven er en afslutning på begivenheden Nat i Skoven, som slutter med fælles morgenmad, der betales kontant: 50 kr. MEDBRING: Tallerken, bestik, krus og gerne tæppe eller stol hvis du synes det er svært at sidde i skovbunden. Og gerne sovepose, liggeunderlag eller lignende. Vi har 7 – 8 hængekøjer til fælles afbenyttelse. Det er op til den enkelte om man vil sove eller holde sig vågen. Medbring gerne lidt brød, kage eller andet godt til natten.

Tilmelding senest fredag den 16.06. på 22172617

Holstebro Kommune

Center for Socialt Udsatte Holstebro

 

Continue Reading

11.00 Into the Wild

HFKD (HUSET FOR KUNST OG DESIGN) har taget en anderledes drejning på fest-ugens tema: ”Det vilde vesten”, og sammensat en gruppeudstilling med nogle af landets mest aktuelle samtidskunstnere, som alle lader ”det vilde” indgå i deres værker. Kunstnerne har det til fælles, at de alle interesserer sig for naturen og det spirituelle.
Udstillingen er sammensat af kunstværker med et overordnet fælles tema, der handler om at begive sig ind i det ukendte, det vilde og det fremmede. For kunstnerne drejer det sig om, at de alle interesserer sig for at udtrykke det uforståelige, naturen og det spirituelle i deres værker. Det ukendte er det endnu ikke afsøgte – det fremmede, og er tit forbundet med en særlig forestilling eller forventning. En spændende og tankevækkende udstilling med samtidskunstnere på et højt professionelt niveau.

Åbningstider: Fredag 12-16, lørdag-søndag 11-17
Udstillingen har åbent 10. juni – 30. juli
Udstillingen er kurateret af Anna Bak, laver i samarbejde med Dansk Talentakademi og støttet af Statens Kunstfond, Færch Fonden og Holstebro Kommune.

Huset for Kunst og Design er et undervisnings- og udstillingshus primært for samtidskunst. Det er mødested mellem et professionelt, skabende kunstmiljø og unge studerende fra Dansk Talentakademi. Huset prioriterer formidling og dialog med borgerne og det omgivende miljø.

www.hfkd.dk 

Continue Reading

11.00 Marie Lund – Legumes

Marie Lunds skulpturer kan i første omgang ses som udsøgte, abstrakte form- og materiale eksperimenter, hvor det menneskelige er fraværende. Men kigger man nærmere efter, viser det sig, at skulpturerne alligevel rummer menneskelige spor, f.eks. i form af beklædningsgenstande, der er støbt ind i beton. Eller i form af hverdagsobjekter, der indgår i skulpturerne, og som får dem til at rumme en hemmelighedsfuld og tvetydig erindring om et levet liv. 

Se mere på www.holstebrokunstmuseum.dk

Continue Reading

13.00 Da havet trak sig tilbage

Et sidste glimt af det forvandlede landskab, før livet vender tilbage til sin normale rytme. Slutforestilling med mere end 100 af Festugens medvirkende af lokale og internationale kunstnere, institutioner, foreninger og ensembler.

Instruktion af Eugenio Barba i samarbejde med Teatro Potlach fra Italien og Rina Skeel, Odin Teatret.

Continue Reading

13.00 Dommedagen

Stor forventning til valgresultatet! De stemmeberettigede borgere vil blive iklædt en moderigtig pinkfarvet Zentai-heldragt. Spænding til det sidste: vil Jeppe nå at blive valgt som ny Borgmester i Holstebro?

En del af festuges afsluttende forestilling.

Continue Reading

Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler