Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/themes/yoo_sixthavenue_wp/warp/systems/wordpress/src/Warp/Wordpress/Helper/SystemHelper.php on line 535
10. Juni » Holstebro Festuge
10.00 FarveRidt

10.00 - 14.00 FarveRidt Holstebro

FarveRidt – en udstilling af værker i olie og akvarel, hvor billedkunstneren Dorthe Kærgaard skildrer hesten som en metafor for livets flygtighed og alle de udfordringer, der konstant bringer os ud af balance.
Arr. af: Holstebro Bibliotek
13.00 Stormløb

13.00 Stormløb Holstebro

Parader af mennesker og Kentaurer, dyr og cykler, børn og pensionister, musikere og skuespillere kommer galopperende, dansende, rullende og trippende fra forskellige dele af byen og mødes på Kirkepladsen for at præsentere sig for Holstebro.
Arr. af: NTL
13.30 Da havet kom til Holstebro

13.30 Da havet kom til Holstebro Holstebro

Åbningsforestilling med hundrede af Festugens medvirkende: lokale og internationale kunstnere, institutioner, foreninger og ensembler. Instrueret af Eugenio Barba i samarbejde med Teatro Potlach og Rina Skeel.
Arr. af: NTL
13.30 Tomatdag

13.30 Tomatdag (en del af Åbningsforestillingen) Holstebro

Endelig er tiden kommet til at kaste tomater på Jeppe "Kunstpartiets Borgmesterkandidat", hvis han ikke kan tale dansk. Med kandidater fra de politiske partier, spejderne, unge og elever fra skoler i Holstebro.
Arr. af: Kunstpartiet, NTL
15.00 Holstebro Internationale Tango Festival 2017

15.00 - 22.30 Holstebro Internationale Tango Festival Holstebro

Kort tekst: Tango workshop for begyndere, tango musik workshop, klassisk tango-koncert og tango-salon med et af verdens bedste klassiske tangoorkestre, Tango Spleen fra Italien.
Arr. af: Tango MidtVest
15.00 Into The Wild

15.00 - 19.00 Into The Wild Holstebro

Into the Wild – ind i det vilde og ukendte. En gruppeudstilling med nogle af landets mest aktuelle samtidskunstnere, som alle lader ”det vilde” indgå i deres værker.
Arr. af: Huset for Kunst og Design
16.00 Et vildt syn

16.00 - 16.20 Et vildt syn Holstebro

Overraskelser til eftermiddagskaffen: en hest, Odin Teatrets Mr. Peanut og østeuropæiske melodier dukker op til Mellemtoftens eftermiddagskaffe og udgør et mildt sagt usædvanligt syn.
Arr. af: NTL, Plejeboligerne Mellemtoft
17.00 Hjem#3

17.00 Hjem#3 Holstebro

Et orkester af højtalere omringer publikum i et elektronisk musikportræt af Holstebro Asylcenter. Musikken bygger på hverdagslyde optaget i samarbejde med beboerne. Koncerterne foregår i Nørregade 14.
Arr. af: Niels Bjerg
17.00 Sovekammeret

17.00-17.45 Sovekammeret Holstebro

I denne forestilling mødes to virtuose ensembler: Ensemble MidtVests musikere og de mageløse franske Kentaurer. Tilskuerne bliver inviteret med ind i Kentaurernes sovekammer, mens musikerne skaber magiske lydlige universer.
Arr. af: NTL, Ensemble MidtVest
17.30 Festjyllandia Nr Felding

17.30 - 19.30 Festjyllandia Holstebro

Tag madkurven med og kom til totalteater og landsbypicnic. Oplev en unik forestilling med det verdensberømte italienske Teatro tascabile di Bergamo, 23 musikere, en teleskoplæsser, folkedansere, en pensionistteatergruppe, islandske heste m.fl.
Arr. af: NTL
19.00 Halfdansk Rapsodi Ryde

19.00 Halfdansk Rapsodi Ryde

Med digtoplæsning, sange, fotos og filmstumper, har skuespiller Iben Nagel Rasmussen – datter af Halfdan Rasmussen - stykket et portræt sammen af den mere ukendte side af Halfdan.
Arr. af: NTL
20.00 Shady Town Opening Night

20.00-01.00 Shady Towns åbningsceremoni Holstebro

Fra Store Torv leder freak-paraden folk til Shady Town, hvor slagteriets åbningsceremoni med akrobater, vilde trommeslagere, dansende grise m.m finder sted. Festen fortsætter inde i slagteriet.
Arr. af: Kulturdivisionen, Subhuset og SLASH
22.00 Bag hækkene

22.00 - 22.45 Bag hækkene Holstebro

En vandring gennem villahaverne, hvor publikum får lov til at se ind i et hemmelighedsfuldt landskab, man normalt kun ser i glimt henover hækken. NB Starter kl. 22.00 - Pladsreservation nødvendig på odin@odinteatret.dk
Arr. af: NTL, Théâtre du Centaure m.fl.
22.30 – 01.00 Late Night Festuge Cabaret

22.30 - 01.00 Late Night Festuge Cabaret Holstebro

The Late Night Festuge Cabaret er hvor Festuge kunstnere og publikum kan mødes om aftenen. Drikke, snakke og nyde sene aftenforestillinger af Holstebro og Festuge kunstnere.
Arr. af: NTL

Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler