Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1145

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/holstebrofestuge.dk/2017/wp-content/themes/yoo_sixthavenue_wp/warp/systems/wordpress/src/Warp/Wordpress/Helper/SystemHelper.php on line 535
17. Juni » Holstebro Festuge
10.00 FarveRidt

10.00 - 14.00 FarveRidt Holstebro

FarveRidt – en udstilling af værker i olie og akvarel, hvor billedkunstneren Dorthe Kærgaard skildrer hesten som en metafor for livets flygtighed og alle de udfordringer, der konstant bringer os ud af balance.
Arr. af: Holstebro Bibliotek
11:00 Hjemme hos kentaurerne

11.00 - 11.15 Hjemme hos Kentaurerne Holstebro

Hver morgen kan man besøge Kentaurlandsbyen. Kentaurerne skal friseres, trænes og luftes. Nogle gange kommer der gæster til morgenkaffe. Du er også velkommen hjemme hos Kentaurerne!
Arr. af: NTL, Théâtre du Centaure m.fl.
11.00 – 03.00 Byttemarked

11:00 - 03:00 Byttemarked & After Party Holstebro

Forårsrengøring i juni! Medbring de ting du ikke længere kan bruge til det pengeløse genbrugsmarked, måske finder du andre ting, du godt kan bruge. Bagefter er der chill-out med sidste åbne scene i Shady Town.
Arr. af: Kulturdivisionen, Subhuset og SLASH
11.00 Into the Wild

11.00 - 17.00 Into the Wild Holstebro

Into the Wild – ind i det vilde og ukendte. En gruppeudstilling med nogle af landets mest aktuelle samtidskunstnere, som alle lader ”det vilde” indgå i deres værker.
Arr. af: Huset for Kunst og Design
12.00 Stormløb

12.00 Stormløb Holstebro

Parader af mennesker og Kentaurer, dyr og cykler, børn og pensionister, musikere og skuespillere kommer galopperende, dansende, rullende og trippende fra forskellige dele af byen og mødes på Kirkepladsen for at præsentere sig for Holstebro.
Arr. af: NTL
14.00 Holstebro Regatta // Reb & Ror

14.00 - 22.00 Holstebro Regatta // Reb & Ror Holstebro

Tømmerflåde-regattaen Holstebro Regatta // Reb & Ror fylder Holstebros smukke Storå med finurlige båd-konstruktioner og festlige mennesker. Her kan du både som deltager og publikum være med til at sætte den kulturelle dagsorden i Holstebro.
Arr. af:
14.00 Tango-workshop for begyndere

14.00 - 15.00 Tango-workshop for begyndere Holstebro

For at kunne danse argentinsk tango skal parret lære nogle grundlæggende trin og figurer, der danner basis for parrets tango-dans. I tango fører manden og kvinden følger mandens impuls.
Arr. af: Tango MidtVest
15.00 Marie Lund – Legumes

15.00 Marie Lund - Legumes Holstebro

Marie Lund (f. 1976) er én af dansk samtidskunsts mest talentfulde billedhuggere. Nu præsenteres hun for første gang for publikum på et dansk kunstmuseum.
Arr. af: Holstebro Kunstmuseum
17.00 Skovens Fest

17.00 - 21.30 Skovens Fest Holstebro

En festlig afslutning på en uges ophold i SKOVEN! OMMA Teater og sangere fra sangworkshoppen, klassisk sydindisk dans, skovmad og eventyrskov, stille tid og hvil. NB: reservation nødvendig
Arr. af: Ingrid Hvass, Kent Byrialsen m.fl.
17.00 Wild Island lør

17.00-18.00 Wild Island afslutningsceremoni - Navigér ødelæggelsen Holstebro

Wild Island er en kunstnerisk installation fuld af overraskelser. Hver dag præsenterer kunstnere og foreninger nye aspekter af den indre vildmand i enhver af os.
Arr. af: Isadora Pei, lokale spejdergrupper og NTL
19.00 – 23.00 Late Night Festuge Lounge

19:00 - 23:00 Late Night Festuge Lounge Holstebro

Den sidste aften i festugen er der åben chillout lounge hele aftenen på slagteriet. Når chillout-loungen slutter, rykker Regatta Afterparty ind - så saml din energi og dans hele natten!
Arr. af: NTL
19.00 Halfdansk Rapsodi, ejsing

19.00 Halfdansk Rapsodi Ejsing

Med digtoplæsning, sange, fotos og filmstumper, har skuespiller Iben Nagel Rasmussen – datter af Halfdan Rasmussen - stykket et portræt sammen af den mere ukendte side af Halfdan.
Arr. af: NTL
20.00 Ghost Dance

20.00 Ghost Dance Holstebro

Ghost Dance kombinerer musik og teater. Dette originale stykke, skabt af Brama ensemblet, er inspireret af Allen Ginsberg, Patti Smith, døende civilisationers folkekunst og antikapitalistiske manifester.
Arr. af: Teatr Brama
21.30 Fuglekor og aftensang

21.30 Fuglekor og aftensang Holstebro

Slut dagen af med en sen aftentur i skoven og oplev skovens fugle synge dagen til ro, nyd solnedgangen, hør fuglenes kor og fornem at by og skov går til hvile. Aftensang og kort fortælling om fugle.
Arr. af: Ingrid Hvass, Kent Byrialsen m.fl.
22.00 Nat i Skoven

22.00 Nat i Skoven Holstebro

Voksne inviteres til at opleve skoven fra solnedgang til morgen: Vi holder til omkring bålet i skoven, fortæller historier og diskuterer livets vigtige spørgsmål og har pauser til stilhed og hvile. OBS! Online tilmelding påkrævet.
Arr. af: Ingrid Hvass, Kent Byrialsen m.fl.
23.30 Lysets Tårn

23.30 - 03.30 Lysets Tårn Holstebro

Holstebro Kirke - indvendig og udvendig. En video-mapping installation for at fejre 500-året for Reformationen. Med performative indslag hver time kl. 23.30, 00.30, 01.30 og 02.30, og tilstedeværelse af én af kirkens præster.
Arr. af: Holstebro Kirke, Stefano di Buduo (Aesop Studio), NTL

Sponsorer

Statens Kunstfond
Caravan Next
I am Web
I am Web
Holstebro Kommune
NTL
Nordic Culture Point
Kulturministeriet
Apmf Logo Print
LAG
Podio
Brama Poland
Beckett
Brd. Hartmann
toyota
Det italienske kulturinstitut
Kreaturhandler A.R
Land Fritid
HolstebroLøveapotek
Mr. Holstebro
AutoCentret
AutoG Holstebro
MusikteatretHolstebro
HolstebroHandelsstandsforening
CenterForSocialtUdsatte (002)
BorbjergSparekasse
InstitutFrancail
HolstebroKirke
JespersPlanteskole
BjarneNielsen
KajBech
SteenMikkelsen.com
Koda
Genfa
A
Minirig
DahlPedersen
Skoda
CAL Peugeot
Anlægspavillonen
Bojsen Biler
ThyboBiler